Møt Karoline fra ECT Skolen

Jeg studerte ved Norges miljø og biovitenskapelige universitet (NMBU), hvor jeg tok en master i miljøfysikk og fornybar energi.

 

Gjennom satsingen på nyutdannede har ECT skapt et veldig godt inntrykk blant studentmassen. Fra besøk ved ECT sin stand på karrieredagen ved NMBU fikk jeg høre om hvilke muligheter og arbeidsoppgaver man får som ansatt hos ECT, samt prosjekter ECT deltar på. Dette samsvarte godt med hva jeg ønsket å jobbe med, og på bakgrunn av dette og satsingen på nyutdannede søkte jeg jobb hos ECT.

 

Min erfaring så langt, er at ECT-skolen gir en veldig god overgang til arbeidslivet. Deltagerne av ECT-skolen sitter samlet i et åpent landskap, som gjør at en raskt blir trygg på arbeidsplassen og kommer inn i rutinene. Hver deltager får også tildelt en mentor som bistår og veileder i de daglige arbeidsoppgavene. Jeg jobber med prosjektering av jernbane gjennom InterCity-prosjektet, hvor jeg har fått arbeidsoppgaver som er utfordrende, men også veldig spennende. I løpet av året mitt på ECT-skolen har jeg fått god opplæring i bruk av program, fått kursing innen flere ulike fagområder og god oppfølging av mentor.