ECT bidrar til at Ulstein Arena mottar Statens pris for byggekvalitet i 2018

Prosjekteringsgruppens samlede innsats i god samhandling med flere aktører medførte at Ulstein Arena mottok Statens pris for byggekvalitet i 2018. Prosjektet var i tillegg innstilt til prisen Betongtavlen i 2018.

ECT AS, har som rådgivende ingeniører elektrotekniske tjenester aktivt deltatt i prosjekteringsgruppen «Next Level». Prosjekteringsgruppens samlede innsats i god samhandling med flere aktører medførte at Ulstein Arena mottok Statens pris for byggekvalitet i 2018. Prosjektet var i tillegg innstilt til prisen Betongtavlen i 2018.

 

ECT AS takker så mye for oppdraget uttaler Dag Otto Winnæss, daglig leder i ECT og framhever for øvrig et godt samarbeid med de øvrige aktørene i prosjekteringsgruppen og ikke minst med ulike lokale krefter i Ulsteinvik.

 

Prosjekteringsgruppen Next Level erfaring fra Ulstein Arena prosjektet, og andre sammenlignbare prosjekter medfører nå at aktørene i prosjekteringsgruppen besitter en unik kompetanse og erfaring på samhandling som kvalifiserer til tilsvarende oppdrag i framtiden.

 

Se for øvrig https://dibk.no/statens-pris-for-byggkvalitet/ulstein-arena-vant-statens-pris-for-byggkvalitet/