Nyutdannet ingeniør/sivilingeniør innen energi, elkraft og elektroteknikk

ECT jobber med å utvikle det elektriske norske samfunnet ved å planlegge smarte løsninger for bygg, industri, energi, jernbane, t-bane, vei og lysdesign. Vi har behov for flere unge, engasjerte og initiativrike ingeniører som kan hjelpe oss.

Hvordan ønsker du å bli tatt i mot når du ankommer din første arbeidsplass etter endt studie? Hvordan ønsker du at det første året i ny jobb skal være? Vi har sett verdien i å kunne gi et veldig godt svar på disse spørsmålene. I ECT som er Norges største selvstendige rådgivende ingeniørfirma innen elektroteknikk har vi rigget en egen del av organisasjonen til å ta i mot nyutdannede; ECT skolen. Siden 2005 har vi kontinuerlig arbeidet med å utvikle og forbedre hvordan du som nyutdannet skal få en best mulig start i arbeidslivet i ECT. Vi har tro på at tett oppfølging, «learning by doing», sosialt felleskap med andre nyutdannede og systematisk kompetanseutvikling med erfarne medarbeidere er nøkkelen for at du som nyutdannet skal trives hos oss.

ECT jobber med å utvikle det elektriske norske samfunnet ved å planlegge smarte løsninger for bygg, industri, energi, jernbane, t-bane, vei og lysdesign. For å at vi skal kunne nå våre mål om videre vekst og utvikling har vi behov for flere unge, engasjerte og initiativrike ingeniører som kan hjelpe oss. Vi ser etter deg som ønsker å dele av din kunnskap og  utvikle faget videre.

Oppstart for ECT skolen 2019/2020 vil være medio august 2019.

Arbeidsted er Drammen det første arbeidsåret, deretter kan en søke om forflytning til en av våre andre lokasjoner Lysaker, Trondheim, Harstad eller Hønefoss. 

 

Les mer og søk her